MBT Biológia - www.mbt-biologia.hu - info@mbt-biologia.hu | nyomtatta: vendég


Főoldal FELTERJESZTÉSI FELHÍVÁS!

FELTERJESZTÉSI FELHÍVÁS!

Közzétette: Mecsnóber Melinda 2019. 07. 10. Olvasottság:3273

NOVOFER Alapítvány a Műszaki Szellemi Alkotásért idén is meghirdeti a Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívását. A Díj, melyet évente általában heten nyerhetnek el, az innovációs folyamatban alkotó módon résztvevő, a határainkon belül vagy kívül élő, kiemelkedő tudományos, kutatás-fejlesztési tevékenységet folytató magyar szakemberek fokozott erkölcsi elismerését szolgálja.

FELTERJESZTÉSI FELHÍVÁS!

Alapítványunk - szakmai-erkölcsi támogatói között tudva az innovációért felelős szervezetek vezetőit - idén is meghirdeti a Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívását. A Díj, melyet évente általában heten nyerhetnek el, az innovációs folyamatban alkotó módon résztvevő, a határainkon belül vagy kívül élő, kiemelkedő tudományos, kutatás-fejlesztési tevékenységet folytató magyar szakemberek fokozott erkölcsi elismerését szolgálja.

A határainkon túl élő alkotó elismerésére javaslatot tehetnek a határainkon túli (Kárpát-medence és magyarság a világban) szakmai, valamint civil szervezetek.

Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy lehetőségeik szerint szíveskedjenek felhívásunkat népszerűsíteni (pl. Hírlevél, Honlap) az Önök által elérhető szakemberek körében, ezzel is elősegítve az információ eljutását az érintettek minél szélesebb köréhez.
Közreműködésükkel megnő annak az esélye, hogy a Kuratórium "látókörébe" bekerüljenek a díjazásra esélyes szakemberek.
A felterjesztés határideje 2019. október 10.

A felterjesztéssel kapcsolatos részletes tudnivalók (tájékoztató, felhívás, adatlap) a http://www.gabordenes.hu/palyazati-felhivasok/ címről letölthetők.

Fáradozását ezúton és előre is köszönve tisztelettel kérjük válaszát arra nézve, hogy számíthatunk-e a Gábor Dénes-díj felhívás valamilyen formában történő népszerűsítésére?

Üdvözlettel:
Hesz Anikó
titkár

NOVOFER Alapítvány a
Műszaki Szellemi Alkotásért

Gábor Dénes-díj
Budapest 1112, Hegyalja út 86.
www.gabordenes.hu
Tel: +36 1 319-8913
Mobil: +36 30 4848-004


A(z) AKTUÁLIS MBT RENDEZVÉNYEK rovat összes cikke:

Ideart Az oldal 67 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég