MBT Biológia - www.mbt-biologia.hu - info@mbt-biologia.hu | nyomtatta: vendég


Főoldal Magyarország nagylepkéinek határozója

Magyarország nagylepkéinek határozója

Közzétette: Mecsnóber Melinda 2020. 02. 15. Olvasottság:6143

Könyvbemutató

Magyarország nagylepkéinek határozója

Kedves Érdeklődő!

Örömmel értesítjük, hogy elkészült Tóth Balázs "Magyarország nagylepkéinek határozója" című könyve!

A határozó felépítése eltér a megszokott szerkezettől: eldöntendő kérdésekből áll, amelyekhez válaszlehetőségek tartoznak. Ezek közül kell kiválasztani a helyes feleletet, ahonnan nyíl vezet egy újabb kérdéshez, amíg megérkezünk a tanulmányozott példány fajnevéhez. A legtöbb kérdéshez egy-egy kis ábra is tartozik. Ezzel a szerkezettel az volt a cél, hogy olyanok is tudják használni, akik még sosem vettek kézbe lepkét. A határozókulcsot 29 színes tábla egészíti ki. A könyv A/5 méretű, keménytáblás, 316 (színes) oldalt tartalmaz.

Megjelenésének alkalmából szeretettel meghívunk mindenkit a könyv bemutatójára 2020. február 5-én 17 órára a Magyar Természettudományi Múzeum Semsey Andor előadótermébe! A részletes program itt tölthető le. A könyvbemutatót a Magyar Biológiai Társaság Állattani Szakosztálya előadóülésének keretében tartjuk, melynek további részletei itt olvashatók.

A határozókönyv megvásárolható a könyvbemutatón, azt követően pedig a Magyar Biológiai Társaságnál (kiadó) - Mecsnóber Melindánál,  illetve Tóth Balázsnál

Ára: bruttó 5990 forintért.
Átvételi lehetőség:  1088 Budapest, Baross utca 13. Előre egyeztetett időpontban.

A(z) AKTUÁLIS MBT RENDEZVÉNYEK rovat összes cikke:

Ideart Az oldal 110 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég