MBT Biológia - www.mbt-biologia.hu - info@mbt-biologia.hu | nyomtatta: vendég


Főoldal Tájékoztatás

Tájékoztatás

Közzétette: Mecsnóber Melinda 2020. 03. 16. Olvasottság:4858

A Magyar Biológiai Társaság, hasonlóan más szervezetekhez, oktatási és kutatási intézményekhez minden már meghirdetett, vagy meghirdetés alatt álló rendezvényét, szakosztályülését határozatlan időre elhalasztja.

Kedves Tagjaink!

A járványügyi helyzetre való tekintettel Magyarország Kormánya 2020. március 11-én veszélyhelyzetet rendelt el. Ennek megfelelően a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a Magyar Biológiai Társaság, hasonlóan más szervezetekhez, oktatási és kutatási intézményekhez minden már meghirdetett, vagy meghirdetés alatt álló rendezvényét, szakosztályülését határozatlan időre elhalasztja. Ez a már meghirdetett Botanikai Szakosztály, Pécsi Csoport, valamint a Szegedi csoport tervezett szakülését egyaránt érinti.

Az MBT elnöksége a kialakult helyzetet figyelemmel követi. A helyzettől függően a későbbiekben tagjainkat tájékoztatni fogjuk a most elhalasztott és a későbbiekre tervezett események időpontjáról.

Az április 30-ig terjedő időszakban a Társaság ügyei természetesen nem állnak meg. Mecsnóber Melinda e-mailben, vagy a honlapon megadott mobiltelefonszámon munkaidőben továbbra is elérhető lesz, ugyanakkor a járványügyi helyzet és a Magyar Természettudományi Múzeumban elrendelt kötelező otthoni munkavégzés, illetve a korlátozott ügyeleti bent tartózkodás miatt keddtől (március 17-től) otthonról dolgozik. A társasági, vagy tagsági ügyekkel kapcsolatos személyes találkozóval járó ügyintézésre ennek megfelelően április 30-ig nem lesz lehetőség.

Az MBT elnöksége és ügyvezetője mindent megtesz annak érdekében, hogy a következő időszak a Magyar Biológiai Társaság szempontjából a lehetőségekhez képest zökkenőmentes legyen.

Üdvözlettel:
Hajdu Tamás
főtitkár
a Magyar Biológiai Társaság Elnöksége nevében

A(z) AKTUÁLIS MBT RENDEZVÉNYEK rovat összes cikke:

Ideart Az oldal 108 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég