MBT Biológia - www.mbt-biologia.hu - info@mbt-biologia.hu | nyomtatta: vendég


Főoldal Meghívó a június 16-án tartandó Küldöttgyűlésre

Meghívó a június 16-án tartandó Küldöttgyűlésre

Közzétette: root 2023. 06. 14. Olvasottság:771

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Magyar Biológiai Társaság 2023. június 16-án 10 órától megrendezésre kerülő Küldöttgyűlésén az elmúlt (2022) évre vonatkozó beszámolók ismertetését és az elsősorban a küldötteket érintő szavazásokat követően kerül sor az MBT által adományozott díjak átadására.

Kedves Tagjaink és Érdeklődők!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Magyar Biológiai Társaság 2023. június 16-án 10 órától megrendezésre kerülő Küldöttgyűlésén az elmúlt (2022) évre vonatkozó beszámolók ismertetését és az elsősorban a küldötteket érintő szavazásokat követően kerül sor az MBT által adományozott díjak átadására. Az MBT Díjbizottságának döntése alapján az idei díjazottak:

  • Gelei József-életműdíj: Dr. Pócs Tamás
  • id. Entz Géza-díj: Dr. Török János

Dr. Pócs Tamás díjának átadására egészségi állapota miatt 90. születésnapi köszöntésével összekötve Egerben, 2023. szeptember 7-én kerül sor a 6. Kryptogám Konferencián.

Dr. Török János előadása: A Kecske-háttól a Málnás-hegyig címmel, előre láthatólag 11 órától kezdődik az Ökológiai Kutatóközpont Vízi Ökológiai Intézet (cím: 1113 Budapest, Karolina út 29.) könyvtárában (A002 terem).

A meghívó letölthető innen. Üdvözlettel:
a Magyar Biológiai Társaság vezetősége

A(z) AKTUÁLIS MBT RENDEZVÉNYEK rovat összes cikke:

Ideart Az oldal 110 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég